Stores

VLB Services Bedrijf B.V. kan 24/7 uw stores en andere zaken afleveren in de Vlissingse havens en omstreken. Hierbij kunt u denken aan proviand op pallets maar ook scheepsonderdelen varierend van kleine spare-parts tot een scheepsroer van ruim 30 ton.

Op onze kade hebben we de beschikking over een eigen heftruck en kraan. Afhankelijk van de lading kunnen we voor het transport gebruik maken van de volledig ADNR gekeurde VLB-1 (voorzien van 10 tons kraan), de snelle tender VLB-6 of onze transport pontons TB-101, TB-102, TB-103 en TB-104.

Aangeleverde stores worden vervoerd in de buitenlucht. Goederen die moeten worden gevrijwaard van schadelijke invloeden door weersomstandigheden en aanwezige fauna, dienen als zodanig te worden verpakt.


VLB heeft tevens koel/vries capaciteit voor opslag van etenswaren onder geconditioneerde omstandigheden. Check voorafgaand aan een levering of voldoende koel/vries capaciteit beschikbaar is voor het opslaan van betreffende stores.


VLB aanvaard geen aansprakelijkheid voor schade wegens ondoelmatige verpakking en gebrek aan geconditioneerde opslagcapaciteit.


VLB accepteert uitsluitend goederen voor ongecontroleerde doorvoer. Opdrachtgevers en/of leveranciers zijn zelf verantwoordelijk voor de juiste vooraanmelding/afmelding bij de douane.


VLB is niet verantwoordelijk voor eventuele onregelmatigheden die ontstaan door het niet/niet juist afhandelen van douaneformaliteiten door opdrachtgevers/leveranciers of door eventueel bevonden verschillen tijdens een douane-controle.


  • Indien getekende leveringsbonnen retour moeten komen dienen deze in een aparte envelop te worden aangeboden.
  • VLB Services Bedrijf B.V. neemt geen contant geld in ontvangst.
  • Indien er retouren zijn, let dan op de volgende afspraken

Bezoekadres

Postadres